PRIMUS Line doo

Izgradnja i prodaja stanova

Visok nivo kvaliteta gradnje, kompletnost usluge, specijalizovano osoblje i stručan kadar, visok nivo poslovne etike, obavljanje posla u ugovorenom roku.

Stalno praćenje inovacija u oblasti građevinarstva, poznavanje novih tendencija u gradnji kao i poštovanje tradicije, poštovanje arhitekture, omogućava nam gradimo najlepše građevinske objekte i stambene prostore.

Mi ćemo se maksimalno potruditi udovoljiti svim kupcima kvalitetom izgradnje objekata, služeći se osposobljenošću svakog dela naše kompanije, a sve kako bi isporučili objekat prema sistemu “ključ u ruke”, naravno sve to u ugovorenim rokovima.

O Nama

Primus Line doo je kompanija koja je fokusirana na građevinsko tržište u Vojvodini. Naša kompanija gradi lokacije koje postaju nova obeležja stanovanja a cilj kompanije je da gradi objekte na atraktivnim lokacijama u gradu i da se od konkurentnih firmi izdvaja po kvalitetu gradnje i ekonomskoj pristupačnosti nekretnina.

Trudimo se da tokom posla ispoštujemo dogovorene rokove i kvalitet gradnje. Tokom samog procesa gradnje odlikuje nas precizno planiranje i gradnja sa visokokvalitetnim materijalima savremenim tehnikama gradnje čime postižemo primarni cilj visoko kvalitetnu nekretninu i zadovoljne klijente.

Naši stambeni objekti su namenjeni svim generacijama i ljudima koji žele izvući maksimalnu udobnost iz svog stambenog prostora. Ispunjavamo sve zahteve tržišta stručnošću i kvalitetom sa kojom gradimo. Svi stambeno poslovni prostori su uredno uknjiženi u zemljišne knjige Upoznajte se sa našom ponudom te nas slobodno kontaktirajte za sve informacije.

NAŠE Vrednosti

Sertifikati

U svojoj organizaciji uspešno smo implementirali sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001, sistem upravljanja okolinom ISO 14001 i sistem upravljanja sigurnošću i zaštitom zdravlja OHSAS 18001.

NOVA Lokacija

Ugao Kijevske i Ibarske

Spratnost: P + 1 + PK
Početak gradnje: AVGUST 2021
Završetak gradnje: DECEMBAR 2022

 • 7 objekata
 • 28 stanova
 • 5 minuta hoda od Dunava
 • Plaćanje u ratama ili putem stambenih kredita

POLITIKA Kvaliteta

Svakim novim projektom idemo prema razvoju neše kompanije. Želimo da kvalitetnom uslugom u gradnji naših objekata unapredimo prostor stanovanja kao i okolinu naših objekata.

 • Obezbediti neprestalni kvalitet,
 • Razumeti potrebe i očekivanje naših klijenta,
 • Poštovati operativne procedure i rokove,
 • Upravljati sistemom kvaliteta
 • Konstantno poboljšanje odnosa sa stručnim timovima kao i sa klijentima
 • Misija

  Naša misija je da obezbedimo stambene prostore sa kvalitetnim životnim stilom i kvalitetom kakav imaju građani u razvijenim zemljama Evrope, trudeći se da svaki kvadratni metar prilagodimo ekonomskim mogućnostima naših građana.

 • Vizija

  Primus Line doo želi da bude lider u regionalnom delu u pružanju usluga gradnje. Naša vizija je da budemo ugledno i prepoznatljivo preduzeće za nekretnine zahvaljujući kvalitetnim proizvodima i uslugama iz oblasti gradnje.

Mi stojimo iza svakog našeg posla i garantujemo potpunu pravnu sigurnost! Informišite se o cenama i uslovima kupovine stanova, lokala i garažnih mesta.