Objekat 5 - Kijevska

Početak gradnje: AVGUST 2021
Završetak gradnje: AVGUST 2022

DOKUMENT STATUS DOKUMENTA PREUZIMANJE (PDF)
Lokacijski uslovi ZAVRŠENO LOKACIJSKI USLOVI
Građevinska dozvola ZAVRŠENO GRAĐEVINSKA DOZVOLA
Potvrda o plaćenim komunalijama ZAVRŠENO PLAĆENE KOMUNALIJE
Akt pravosnažnosti ZAVRŠENO REŠENJE O USVAJANJU
Potvrda o prijavi radova ZAVRŠENO PRIJAVA RADOVA
Tehnički pregled / prijem U PROCESU
Upotrebna dozvola U PROCESU
Uknjižba objekta U PROCESU

STAN 1 - PRIZEMLJE

JEDNOIPOSOBAN - 44,37 m2

STAN 2 - SPRAT

DVOIPOSOBAN - 49,60 m2

STAN 3 - POTKROVLJE

JEDNOIPOSOBAN - 39,85 m2

STAN 4 - POTKROVLJE

TROIPOSOBAN - 95,39 m2

POZOVITE NAS Ili nam pišite

Mi stojimo iza svakog našeg posla i garantujemo potpunu pravnu sigurnost!
Informišite se o cenama i uslovima kupovine stanova, lokala i garažnih mesta.

POVRAĆAJ PDV-a

Ukoliko kupac prvi put kupuje nepokretnost, odnosno nema stan u vlasništvu, ima pravo na povraćaj PDV-a , u skladu sa Zakonom o PDV-u.

  • +381 64 64 33 232
  • +381 64 64 33 230
  • O objektu

    Projektovan spram konteksta, novi objekat, ponosno zauzima svoje mesto sa autentičnom arhitekturom i prepoznatljivim stilom i jedan je u nizu projekata koje je Primus Line doo pružio gradu Novom Sadu. Sa svojom ornamentikom projekat će pružiti ulicima Kijevskoj i Ibarskoj novi profil, novu dinamiku i jedinstvenost. Ugao Kijevske i Ibarske ulice, dragulj Novog Sada, odiše jednom elegancijom i jednostavnošću, što se prikazuje i kroz objekat koji i sa svojim detaljima ostavlja utisak skladnosti.

  • O stanovima

    Svi stanovi koji su vam na raspolaganju, građeni su tako da je prostor maksimalno iskorišćen, raspored prostorija ih čini veoma funkcionalnim, a pažnju smo obratili i na dobru osvetljenost. Koriste se najkvalitetniji materijali za završnu obradu, što utiče kako na estetski momenat, tako i na samu udobnost stanova.

Oprema stanova

O lokaciji

Lokacija objekta omogućava da se za 5 min hoda stigne do reke Dunav koja pored svoje lepote i stalne inspiracije pruža mogućnosti šetnje i relaksacije uz reku. Savremen čovek koji posle posla i napetog dana u gradu sad može da se odmori u tišini i lepoti Kijevske ili Ibarske ulice. Ovaj deo grada je daleko od saobraćajne gradske gužve i svakodnevne buke.

Mi stojimo iza svakog našeg posla i garantujemo potpunu pravnu sigurnost! Informišite se o cenama i uslovima kupovine stanova, lokala i garažnih mesta.