Objekat 4 - Ugao Ibarske

Početak gradnje: AVGUST 2021
Završetak gradnje: DECEMBAR 2022

DOKUMENTSTATUS DOKUMENTAPREUZIMANJE (PDF)
Lokacijski usloviZAVRŠENO LOKACIJSKI USLOVI
Građevinska dozvolaZAVRŠENO GRAĐEVINSKA DOZVOLA
Potvrda o plaćenim komunalijamaZAVRŠENO PLAĆENE KOMUNALIJE
Akt pravosnažnostiZAVRŠENO REŠENJE O USVAJANJU
Potvrda o prijavi radovaZAVRŠENO PRIJAVA RADOVA
Tehnički pregled / prijemU PROCESU 
Upotrebna dozvolaU PROCESU 
Uknjižba objektaU PROCESU 

STAN 1 - PRIZEMLJE

TROIPOSOBAN - 66,17 m2

STAN 2 - SPRAT

TROIPOSOBAN - 73,40 m2

STAN 3 - POTKROVLJE

JEDNOIPOSOBAN - 34,16 m2

STAN 4 - POTKROVLJE

JEDNOIPOSOBAN - 39,70 m2

POZOVITE NAS Ili nam pišite

Mi stojimo iza svakog našeg posla i garantujemo potpunu pravnu sigurnost!
Informišite se o cenama i uslovima kupovine stanova, lokala i garažnih mesta.

POVRAĆAJ PDV-a

Ukoliko kupac prvi put kupuje nepokretnost, odnosno nema stan u vlasništvu, ima pravo na povraćaj PDV-a , u skladu sa Zakonom o PDV-u.

  • +381 64 64 33 232
  • +381 64 64 33 230
  • O objektu

    Projektovan spram konteksta, novi objekat, ponosno zauzima svoje mesto sa autentičnom arhitekturom i prepoznatljivim stilom i jedan je u nizu projekata koje je Primus Line doo pružio gradu Novom Sadu. Sa svojom ornamentikom projekat će pružiti ulicima Kijevskoj i Ibarskoj novi profil, novu dinamiku i jedinstvenost. Ugao Kijevske i Ibarske ulice, dragulj Novog Sada, odiše jednom elegancijom i jednostavnošću, što se prikazuje i kroz objekat koji i sa svojim detaljima ostavlja utisak skladnosti.

  • O stanovima

    Svi stanovi koji su vam na raspolaganju, građeni su tako da je prostor maksimalno iskorišćen, raspored prostorija ih čini veoma funkcionalnim, a pažnju smo obratili i na dobru osvetljenost. Koriste se najkvalitetniji materijali za završnu obradu, što utiče kako na estetski momenat, tako i na samu udobnost stanova.

Oprema stanova

O lokaciji

Lokacija objekta omogućava da se za 5 min hoda stigne do reke Dunav koja pored svoje lepote i stalne inspiracije pruža mogućnosti šetnje i relaksacije uz reku. Savremen čovek koji posle posla i napetog dana u gradu sad može da se odmori u tišini i lepoti Kijevske ili Ibarske ulice. Ovaj deo grada je daleko od saobraćajne gradske gužve i svakodnevne buke.

Mi stojimo iza svakog našeg posla i garantujemo potpunu pravnu sigurnost! Informišite se o cenama i uslovima kupovine stanova, lokala i garažnih mesta.